Jump to content

亗 GOLd.

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About 亗 GOLd.

 • Birthday 12/24/1869

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat, de dns se v-a ocupa @eLecTroN. Imediat iti fac categoriile si tot ce mai vrei. Va rog, altadata, in acest topic nu se da PRO/CONTRA, singurii care pot da reply vor fi Administratorii care vor da ACCEPTAT/RESPINS. Lock.
 2. Acceptat. In legatura cu zapada, am mai avut propuneri, dar pe tema asta, nu poti adauga ninsoare deoarece se bug-uieste rau de tot. Apuca-te de treaba pe facut posturi imediat ce-ti pun gradul. Nu ar strica daca ai aduce ceva membrii si daca ai aduce si membrii care au servere ar fi perfect. Lock.
 3. Nick: SteamID: Ip Player: Data si ora: Motiv: Dovada:
 4. Nick-ul dvs. : Nick-ul playerului: Data si ora: Motiv: Dovada clara: Alte precizari:
 5. Nick reclamant: Nick reclamat: Data si ora: Motiv: Dovada clara: Alte precizari:
 6. Nick: Ip-ul: Steamid-ul: Adminul care te-a banat: Data/ora: Motiv: Dovada (print la consola)
 7. Nick: Ore jucate pe server: STEAM ON / OFF: Varsta: Ai citit regulamentul? (Cuvinte cheie):
 8. Nick: Varsta: STEAM ON / OFF: Poti fi on pe ts3?(e obligatoriu chiar si fara microfon): Primele 7 cifre din CNP: Experienta amx: Ai citit regulamentul? (cuvinte cheie): Poti ajuta serverul cu o donatie?:
 9. 亗 GOLD. 亗 Dupa cum cred ca ati aflat, serverul nostru este deschis recent si este in cautare de admini. In felul acesta, am decis sa organizam un mini-concurs ce consta in: Primii 10 playeri care vor intra pe server adusi de reclama facuta de 1 membru staff = VIP PERMANENT FREE, iar adminului i se va oferi +2 la grad. Pentru contact, ma gasiti pe server cu acelasi nume ca si pe forum sau pe steam la acest id. 亗 GOLD. 亗
 10. [GOLD] 亗 Fondator 亗 ====================================================================== @CiocolataZEW 亗 GOLd. ====================================================================== [GOLD] 亗 Owner 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 Co-Owner 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 Veteran 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 Maresal 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 General 亗 ====================================================================== @Tatiana. ====================================================================== [GOLD] 亗 Colonel 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 Maior 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 Helper 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 V.I.P 亗 ====================================================================== - ====================================================================== [GOLD] 亗 Slot 亗 ====================================================================== - -====================================================================== CAUTAM ADMINI ACTIVI.
 11. In aceasta categorie dreptul la topic o au doar Administratorii serverului GOLD.AFKCS.RO Orice alt topic din partea unui jucator / admin va fi sanctionat ca atare. Pe scurt, in acest topic au voie sa posteze doar detinatorii serverului Anunturile Administrative. DOAR EI.
 12. Regula 1 : Folosirea cheaturilor, hackurilor, cfg-urilor, care avantajeaza jucatorii, se sanctioneaza cu BAN Permanent. Regula 2 : Limbajul vulgar se sanctioneaza cu GAG/MUTE urmat de BAN 30/60 minute. Regula 3 : Reclamele la alte servere, forumuri se sanctioneaza cu BAN Permanent. Regula 4 : Injuraturile la adresa adminilor se pedepsesc cu BAN 60/120 minute. Daca continuati sa injurati veti primi BAN Permanent. Regula 5 : NU bateti la cap adminii cu cereri absurde. Regula 6 : Codatii se reclama folosind say_team @ numecodat(U@). Regula 7 : Nu aveti voie sa puneti muzica pe server decat pe camera de Muzica! Aveti voie sa folositi microfoanele , dar nu in exces. Daca nu veti respecta aceasta regula riscati MUTE . Regula 8 : Este interzisa dispretuirea adminului prin : nume , poze , comportament se aplica GAG/KICK/MUTE/BAN dupa caz. Regula 9 : Daca cineva scrie pe u@ fara un motiv intemeiat prima oara este advertizat iar apoi primeste KICK ! Regula 10 : Glumele de tip "mi-l sugi / slab / etc." sunt strict interzise. Cine vrea să le folosească riscă BAN 30 Minute ! Regula 11 : Reclamele la cheaturi / hackuri se sanctioneaza cu BAN 60 Minute ! Vreti sa trollati? O faceti altundeva. Regulamentul serverului trebuie respectat altfel persoanele care nu îl vor respecta vor fi sancționate grav.
 13. Regula 1 : Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi aspru sanctionata. Regula 2 : Ban permanent se va da doar in urmatoarele situatii: daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum daca jucatorul foloseste cod daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar (banul permanent se va da doar dupa ce il avertizati cu gag sau ban temporar) Regula 3 : In cazul in care aveti probleme si sunteti nevoiti sa lipsiti cateva zile de pe server anuntati inainte ownerii. Regula 4 : Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini. (-1 Rank) Regula 5 : La cereri admin se va da pro/contra urmat de argument. (Warn) Regula 6 : Toti adminii sunt obligati sa se comporte exemplar fata de jucatori. Regula 7 : Adminii trebuie să fie activi pe forum , cât şi pe server , riscaţi REMOVE. Regula 8 : Nu se aplica comenzi pe alti admini fara un motiv bun. (-1 Rank/Remove) Regula 9 : Jignirile intre admini / jucatori pe server sunt strict interzise , cat si pe forum. (Warn/-1 Rank) Regula 10 : Trebuie sa aveti DEMO / SCREENSHOT in momentul in care dati BAN PERMANENT. (Warn/-1 Rank) Regula 11 : Comenzile gag/mute/silence vor tine intre 5-10 minute. (NU 30) Regula 12 : Abuzul de comenzi ( slap SPAM ,etc..) duc la cel putin 2 warnuri / -1 / REMOVE depinde de situatie . Regula 13 : La comenzile de tip Gag/Mute/Silence/Kick/Ban se vor acorda motive concrete , NU "pa" ; "sall" etc. (Warn/-1 Rank)
 14. Am creat un model optional (stiu ca sunteti lenesi, si nu vreti sa cititi si sa scrieti prea mult) in cazul in care urmariti achizitionarea unei noi configuratii PC, si as dori sau mai bine zis, ar trebui sa il luati in vedere atunci cand optati sa deschideti un topic in aceasta sectiune pe acest subiect. Desigur, voi puteti sa va alcatuiti si un mini-text personalizat in care sa dezvoltati ceea ce e precizat in modelul de mai jos, deci nu sunteti obligati sa-l folositi daca explicati totul cum trebuie. Bugetul maxim (informatie necesara pentru gasirea unor componente potrivite): Perioada achizitiei (pot aparea reduceri de care nici sa nu stiti): Modul de intrebuintare al sistemului (gaming, programare, s.a.m.d): Vei face overclocking in viitor? (overclocking-ul este facut doar de catre cei experimentati, informati-va inainte sa raspundeti): Configuratia trebuie sa contina si monitor? (daca nu, precizeaza rezolutia maxima a monitorului detinut si spune-ne daca doresti sa-l schimbi in viitor): Doresti includerea in buget si a unor periferice? (mouse, tastatura, boxe, etc): Vrei sa pastrezi o componenta de la vechiul sistem? Daca da, care?: *In cazul in care doriti sa achizitionati doar o anumita componenta pentru sistemul vostru actual, sunteti rugati sa va postati configuratia actuala si sa precizati pana si cele mai mici detalii pentru a primi raspunsuri rapide cu recomandarile potrivite. *In cazul in care aveti un sistem si doriti sa-l optimizati, urmati exemplul de mai sus si postati si cea mai mica informatie despre sistemul actual pentru a putea primi anumite propuneri pentru componente cu ajutorul carora sa puteti obtine o eficienta mai buna a acestuia.
 15. In aceasta categorie nu exista un model definit, cand deschideti topicul, rugaminte mea este sa indepliniti urmatoarele cerinte: Titlul topicului sa fie [Problema] Perifericul / Auxiliarul la care aveti problema. Exemplu : [Problema] Tastatura. Explicati cat mai detaliat problema, cu subiect si predicat, asa va putem ajuta mai bine si sa va explicam mai detaliat. Daca Perifericul / Auxiliarul dvs. necesita driver, trebuie obligatoriu specificat acest lucru in cerere.
×
×
 • Create New...